fbpx

Din când în când avem nevoie de inspirație, de un sfat sau de o situație care să ne ajute să ne îndeplinim visele și să ne permită să trăim viața pe care ne dorim să o trăim. Vă recomadăm 5 dintre cele mai bune cărți care vă vor ajuta să vă îndepliniți potențialul și să vă ajute să vă realizați dorințele pentru a reveni pe drumul cel bun.

1.   Secretul – de Rhonda Bryne

Profesorii și oamenii de știință din zilele noastre se reunesc pentru a explica modul în care folosirea Legilor Universului, va debloca puterea care este în noi, astfel încât să putem avea o viață plină de prosperitate.

„Fii recunoscător pentru ceea ce ai acum. Pe măsură ce începi să te gândești la toate lucrurile din viața ta pentru care ești recunoscător, vei fi uimit de gândurile nesfârșite care-ți vin în minte despre mai multe lucruri, pentru care trebuie să fii recunoscător.

Nu există o situație lipsită de speranță. Toate circumstanțele din viața ta se pot schimba! ”- Rhonda Byrne.

2.   Putere nemărginită – de Tony Robbins

Cartea prezintă abilitatea de a produce rezultatele pe care ți le dorești și de a creea valoare pentru ceilalți în acest proces. De asemeni în această carte, Robbins ne dezvăluie care sunt cei 3 pași importanți pe care trebuie să-i parcurgi in viață, pentru a ajunge la cel mai înalt nivel al tău.

,, O decizie reală este măsura unei acțiuni noi. Dacă nu există nici o acțiune, atunci încă nu te-ai decis.

Cum te simți, nu este rezultatul a ceea ce se întâmplă în viața ta – este interpretarea ta a ceea ce se ți  întâmplă.,, -Tony Robins

3.  Believe IT – de JAMIE KERN LIMA

Este o carte apărută recent – chiar anul acesta, în care autoarea, Jamie Kern, fondatoarea IT Cosmetics, ne împărtășește povestea ei, și anume despre cum reușește o chelneriță să-și împlinească visul și să devină prima femeie CEO marca L’Oréal. Cartea ne arată cât de mult contează să credem în visul nostru și mai ales cât de important este să nu renunțăm la ceea ce ne dorim, oricât de multe uși ni se închid în față.

„Toți avem un microfon pe care îl controlăm în viața noastră. Și vom alege oamenii cărora le dăm acel microfon. Noi decidem cine vorbește la acel microfon și la ce volum. Când putem decide pe cine să lăsăm să vorbească în viața noastră sau cui îi predăm microfonul, se poate schimba totul. ” – Jamie Kern.

4.  Codul pentru o minte extraordinară – de Vishen Lakhiani

Autorul carții, Vishen Lakhiani, una dintre cele mai influente personalități din domeniul dezvoltării personale, și fondator – CEO al Mindvalley, ne arată prin 10 legi neconvenționale, cum să influențezi realitatea, cum să aplici modele unice precum ingineria conștiinței, care să te ajute să înveți și să te dezvolți cu viteze nebănuite.

„Fixează-ți obiective mari – dar nu îți lega fericirea de obiectivele tale. Trebuie să fii fericit înainte să le atingi. ”Ca.

„Să sărbătorim capacitatea noastră extraordinară de a evolua emoțional, mental, spiritual de-a lungul vieții, luând noi idei, gânduri, filozofii și moduri de a fi și de a trăi.” – Vishen Lakhiani

5.  Metahuman – de Deepak Chopra

În cea mai recentă carte a sa, Deepak Chopra ne arată cum poţi să-ţi depăşeşti limitările prezente şi să pătrunzi în lumea posibilităţilor infinite. Această carte pătrunde în structurile mentale comune cu care ne limităm adesea singuri, condiționarea pe care o avem de când ne-am născut, oamenii din jurul nostru și societatea.

,, A fi treaz înseamnă a îmbrățișa deplina conștiință de sine. Îmi vin în minte o mulțime de alte metafore. Metahuman este ca și cum te-ai conecta la întreaga bandă de radio, în loc de un canal îngust. Este ca un șir care vibrează la o notă mai înaltă. Este ca și cum ai vedea o lume într-un bob de nisip. Dar așa este un cuvânt limitativ. Adevărul este de nedescris și trebuie experimentat în mod direct, la fel cum vederea este de nedescris pentru cineva născut orb și totuși revelator dacă persoana respectivă câștigă vederea,,- Deepack Chopra.

LASĂ UN COMENTARIU
92 vizualizări