fbpx

Cum ar fi dacă viață ta ar fi plină de magie, ți s-ar îndeplini toate dorințele, și ai descoperi acea liniște interioară în tot ceea ce faci, dar și beneficiile fiecărei experiențe trăite ?

Și nu, nu ai nevoie de o bagheta magică așa încât viață ta să devină mai fericită, mai optimistă, mai plină de energie și bucurie. Poate la prima vedere ți se pare greu de crezut însă pașii ce trebuie urmați în această direcție pentru a ajunge la acel sentiment magic de împlinire și fericire, sunt foare simpli și ușor de realizat.

  1. Practică Recunoștință zilnică pentru ceea ce ai  

Cei mai mulți dintre noi uităm să ne bucurăm de ceea ce avem prezent în viața noastră, de sănătatea noastră, de cei dragi de lângă noi, de jobul pe care îl avem, de casa în care locuim, etc. Și astfel ne focusam pe ceea ce nu avem, pe ceea ce nu ne dorim, pe ceea ce nu reușim să realizăm. Din acest motiv concentrându-ne doar pe această stare negativă, în continuare vom avea și mai mult parte de astfel de lucruri și gânduri. De aceea, este foarte important să nu mai dăm atât de multă atenție gândurilor și emoțiilor negative, și să revenim mereu la acea stare plină de optimism, de încredere, de mulțumire – acea stare de gratitudine.

  1. Setează clar Intenția

Fiecare acțiune se bazează pe o intenție. Și cu cât acea intenție este formulată mai corect și este mai clară, cu atât ea devine mai puternică. De aceea sensul fiecărui lucru pe care îl facem, îl spunem, are un motor care îl împinge mai departe. Așa încât pas cu pas, în funcție de cât de puternică este intenția setată în acea direcție, putem ajunge mai devreme sau mai târziu să atingem ceea ce ne-am propus. Așadar indiferent de situație, încercați să va reamintiți mereu care este intenția și nu va lăsați încărcați de energia negativă din jurul vostru.

  1. Ține un Jurnal zilnic

Încearcă să ai mereu cu ține cu carnețel, un jurnal al tău în care să-ți completezi mereu ideile, gândurile, dorințele, întrebările. Tu știi cel mai bine ce-ți trece prin minte, și cine știe poate chiar ai un moment ,,Oau ,, pe care ar fi  bine să nu-l ratezi, deoarece mintea noastră are mii de gânduri în fiecare zi, și des ni se întâmplă să uităm anumite lucruri, de aceea ce este scris rămâne scris.

  1. Găsește acea Magie la care să poți apela atunci când ai nevoie de energie

Încearcă să descoperi acel lucru magic pe care să-l poți face zilnic, în orice moment atunci când ai nevoie. Și nu trebuie să fie neapărat ceva care să-ți crească nivelul de adrenalină, ci pur și simplu să îți îmbunătățească starea, să-ți crească acea aura de energie care te înconjoară. Poți să mergi la o plimbare, să asculți o melodie care îți place foarte mult, să faci yoga, să asculți un Podcast motivațional, să revezi filmul preferat, sau orice altceva ce știi că te ajută să-ți schimbi starea.

  1. Ai grijă la Alimentație

Este poate unul dintre cele mai discutate subiecte la acest moment. Cât de corect ne alimentăm, cum ne alimentăm, produsele pe care le consumăm? Este foarte importantă relația cu corpul nostru, să avem grijă de el, să mâncăm produse cât mai naturale și nu doar produse procesate. Alimentația ne influențează foarte mult starea noastră. Motiv pentru care este recomandat să consumăm mai puțină carne și să introducem mai multe legume, deoarece corpul consumă mai puțină energie cu digestia alimentelor ușoare precum legumele și fructele, și astfel rămâne mai multă  energie pentru noi.

  1. Practică Meditația

Este foarte important să fim 100% prezenți în tot ceea ce facem și conștienți de ceea ce facem. De cele mai multe trecem pe lângă anumite lucruri sau persoane fără măcar să le observăm. Și acest fapt se datorează tocmai pentru că nu suntem prezenți în totalitate în acel loc. Corpul nostru fizic este acolo însă mintea este cu totul în altă parte. Meditația ne îmbunătățește focusul și ne dă energie, pentru a ne concentra în totalitate pe acțiunile ce urmează să le realizăm.

  1. Practică Pranayama

Combinația dintre Exercițiile de Respirație și Practică Meditației, sunt antidotul perfect care ne ajută atunci când avem o stare mai puțin bună și când aura noastră energetică este scăzută. De aceea Meditația și Pranayama sunt foarte importante, iar practicarea lor trebuie adoptată in rutina zilnică dacă vrem să ne bucurăm de acea viață plină de magie.

 

LASĂ UN COMENTARIU
161 vizualizări