fbpx

Vine vara bine îmi pare, grădina legume are. Așa cum  bine știm, vara este cel mai potrivit anotimp să începem o cură de slăbire, de detoxifiere, să ne curățăm organismul și să consumăm cât mai multe fructe și legume  sub orice formă, întregi sau blenduite. Oferta este variată și  chiar  putem alege să ne începem  ziua cu un smoothie hrănitor care să ne țină de foame până la prânz, și  fără să ne îngrașe. Chiar mai mult, să ne ofere și energia necesară unei zile întregi .

Astăzi am ales să vă recomandăm un smoothie verde, gros și cremos, care poate foarte bine să fie servit la micu dejun, deoarece este plin de proteine.

Ingrediente

2 mere mici

2 baby banane

ghimbir după gust

1 avocado

1 cană de spanac proaspăt sau congelat

lime și miere la  alegere

Se spală și se curată toate ingredientele, apoi se  taie în bucăți mici și pe rând se vor pune în blender. Dacă vi se pare prea gros conținutul, puteți să adăugați și jumătate de ceașcă de apă sau fresh de portocale.

Acest smoothie consumat zilnic timp de 2 săptămâni, vă ajută să aveți o digestie mai bună, o piele strălucitoare, articulații mai puternice și multe alte beneficii.

Fiecare porție oferă aproape 23 de grame de proteine, asigurând o energie de lungă durată pe parcursul întregii zile. Exact de ce avem nevoie pentru a începe o zi bună.

Poftă Bună!

 

 

LASĂ UN COMENTARIU
130 vizualizări